La întrebări precum: ce vă nemulțumește pe strada pe care locuiți? în ce ați vrea să investească primăria? ce nu merge în țara asta? , toată lumea are un răspuns, o problemă de sesizat. Doar că, de la observarea unui neajuns, până la îndreptarea lui este nevoie de documentare, mobilizare, promovare, răbdare și încăpățânare civică. Pentru aceia dintre voi care vin cu ultimele două, workshop-ul oferă informații despre primele trei. Cursul se va desfășura în două părți, organizate pe 21 și 28 februarie 2018.
Număr locuri disponibile: 20 persoane (minim 10 persoane)
Structura cursului: 2 sesiuni de formare/ 3 ore per sesiune
Program curs: Cream diverse formule de livrare a aceluiași curs, astfel încât să putem răspunde variatelor constrângeri de calendar ale participanților. Funcție de tema de interes, poți alege între mai multe variante de program de curs:
-
intensiv (cu mai putine intalniri dar cu durata mai mare) vs. relaxat (cu mai multe intalniri cu durată mai scurtă, organizate seara),
-
în timpul săptămânii vs. în timpul weekendului.
Ca sa decizi ce variantă preferi, vezi aici lista completă a evenimentelor de formare active în acest moment și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.
Formular de înscriere: apasă aici
La finalul călătoriei:
-
Vei ști cum să faci analiza unei probleme folosind tehnica „arborelui problemei”.
-
Vei putea stabili și formula obiectivele unei campanii de advocacy.
-
Vei putea formula mesaje-cheie adaptate fiecărui factor-cheie vizat în cadrul campaniei de advocacy.
-
Vei cunoaște cele mai importante metode, tehnici și instrumente de campanie și vei putea decide care sunt cele adecvate propriei strategii de advocacy.
Trainer: Claudia Iordache
Loc: Fundația Serendinno, București, Calea Victoriei 155, Bl. D1, Tronson 7, etaj 3, sector 1
Formular de înscriere